post

eAllsvenskan 2020 – Ett par nykomlingar ansluter

Inför eAllsvenskan 2020 så kommer det ske en hel del förändringar i både trupper och antalet lag. I skrivande stund har vi sju nya lag inför säsong två. En av nykomlingarna har till och med lyckats värva en av vinnarna från eAllsvenskan 2019.

eAllsvenskan 2020 är ett samarbete mellan DreamHack, Svensk Elitfotboll och Discovery. I eAllsvenskan kommer organisationer från både Allsvenskan och Superettan göra upp om prispengar och titeln som svensk mästare i FIFA 20. eAllsvenskan är en satsning för att öka intresset för svensk fotboll och Allsvenskan genom att i större grad nå ut till en yngre generation.

Årets nykomlingar – Degerfors gör entré inför eAllsvenskan 2020!

Utöver Degerfors har vi klubbar som Norrköping, Elfsborg, Trelleborg, Västerås och BP som ansluter till säsong två. Även Sirius är nykomlingar och det är inte vilka som helst som kommer representera klubben. David ”Davve” Eidhammer, 22, som förra säsongen var med och tog Malmö FF till den historiska segern av första upplagan av eAllsvenskan kommer under säsongen 2020 representera Sirius. Davve blev utsedd till MVP i slutspelet och uttagen i landslaget tack vare sin fina prestation. Vid sidan om Davve har vi Lucas ”Afro” Wallman, 24, som under förra säsongen var med och tog Hammarby till en kvartsfinal i eAllsvenskan.

Vi önskar alla nya lag lycka till!

Foto: Dplay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *