Zlatan till Milan – Kan han ställa allt till rätta?

Det har varit en händelserik höst för Zlatan Ibrahimovic. Först ett utgående kontrakt som skapat spekulationer i månader och den svenska stjärtarna har placerats i en rad olika klubbar världen över. Sedan investerar Zlatan en stor summa pengar i Hammarby IF, någon som snabbt blev till en stor snackis, nära på skandal, inom svensk fotboll.

Zlatan har alltid varit händelsernas man och antalet dagar han inte har prytt någon ett tidningsomslag senaste tio åren går att räkna på fingrarna. Men har han ändå inte trotts det alltid levt upp till sin image? Stått för vad han sagt? Alltid överbevisat alla tvivlare?

Vad betyder Zlatan för Milan?

Så hur mycket betyder han för Milan? Och kommer han kunna göra någon skillnad? Jag tror att Zlatan betyder betydligt mycket mer för Milan än vad folk utanför staden kan förstå, än mer i situationen laget befinner sig i just nu. Milan är på dekis och det saknas både ambitioner och en tydlig ledargestalt som kan visa vägen resten av säsongen och där passar han in som handen i handsken.

Zlatan har ALLTID varit dominant i Italien och älskad av deras ultras. Juventus, Inter och framförallt i Milan som han själv ser som sitt andra hem. Hans spelstil passar bra i Serie A och ligan är gynnsam för hans ålder, även om han visat på en extremt god form senaste året.

Det ska bli otroligt kul att få följa Zlatan igen i en av dom stora ligorna och se vad han kan tillföra ett svajigt Milan. Han har varit saknad av många men nu är han tillbaka i finrummet. Låt oss nu hoppas att han sista sejour i Italien blir lyckosam!